Hoe vaak zit jij in je ontwikkelbubbel?

Regelmatig krijg ik van cliënten de vraag hoe zij hun nieuwe inzichten na coaching levendig kunnen houden. Tijdens een loopbaantraject zit je meestal lekker in je ‘ontwikkelbubbel’ en is de begeleiding min of meer ‘instant’ beschikbaar.

Maar hoe organiseer je je eigen feedback in de jaren daarna? En hoe lukt het, in de waan van alledag, om je voornemens te integreren in het dagelijks leven?

Soms vragen gewenste veranderingen ook gewoon extra tijd. Denk maar aan het zoeken en krijgen van een nieuwe baan, huis of woonplaats. Het opzetten van een eigen bedrijf, of het opbouwen van een relatie of gezin. Maar ook als je een nieuwe weg ingeslagen bent, is het prettig om na een tijdje weer de juiste vragen aan jezelf te stellen.

Om goede voornemens levendig te houden en doelen in de praktijk te blijven brengen, heb ik een nieuwe module ontwikkeld. Een module die je op elk gewenst moment kunt inzetten. Zie het als een korte, krachtige onderhoudsbeurt voor je werk-leven.

De module is inmiddels door de pilotfase heen en de resultaten zijn zeer positief. Ik kan dan ook niet wachten om er mee aan de slag te gaan in het nieuwe jaar! De mix van online en persoonlijke coaching, maken de module zeer effectief.

Het speciaal ontwikkelde online coachprogramma leidt je langs alle relevante thema’s uit het je werkende leven. Hierdoor komen we in de persoonlijke sessies snel tot de kern. Een rapportage-op-maat zorgt voor een inspirerend en realistisch werkplan voor jouw toekomstbestendige koers. Meer informatie over deze module volgt snel…

We leven in een tijd waarin wij meer dan ooit zelf verantwoordelijk zijn voor het vormgeven van onze loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Verschillende onderzoeken laten bovendien zien dat mensen, die voortdurend blijven zorgen voor hun eigen ontwikkeling een langer, gelukkiger en gezonder werk-leven ervaren.

Wil jij dit ook? Stap zo nu en dan weer even in je eigen ontwikkelbubbel. Bijvoorbeeld door er bewust tijd vrij voor te maken. En ervaar hoe het voelt om daarna gefocust je inzichten in de praktijk te brengen.

P.S. Heb je iets gehad aan deze tip, deel het artikel dan via onderstaande media.

 Bron gebruikt beeld: cocoon-1-bubble