Young Professional Coaching

Loopbaancoaching voor jonge professionals
Je bent een Young Professional en staat aan het begin van je carrière. Je weet wat je wilt, maar hebt niet altijd helder voor ogen waar of hoe dat kan. Misschien heb je wel het gevoel dat je niet al je mogelijkheden benut of weet je niet exact hoe je ze in kunt zetten. Het lijkt soms of jouw omgeving jouw talenten niet kan of wil (h)erkennen. Je weet niet wat je moet doen om dit wel te bereiken.

Individuele aandacht
Coaching is een zeer effectieve manier om je steile leercurve te blijven voortzetten. Door intensieve, persoonlijke en individuele aandacht kun je een boost geven aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Leren om bewuste keuzes te maken in een wirwar van (nieuwe) belangen, leren om vanuit je eigen kracht te handelen en te redeneren en te staan voor je eigen merk IK. Oftewel, hoe word je volwassen in de werkende wereld?

Ready for the next move?
Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Vraag dan nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!

> Lees wat anderen vinden van Heidi Logtens Loopbaancoaching & Talent Development. 


“In het opleidingsprogramma van Frisse Blikken zit ook een onderdeel mentoring. Iemand buiten de organisatie waar je mee kunt sparren over je werk, je toekomst en ondernemerschap. Heidi houdt me scherp en geeft me inzichten waar ik direct weer mee aan de slag kan. Als persoon is Heidi slim, lief maar ook zeer direct. Je houdt haar niet voor de gek. De perfecte persoon als je vastloopt in je carrière of behoefte hebt om na te denken over je toekomstige loopbaan.
Kim van Meeuwen – HR & Talentmanagement Critical Minds (voorheen Communicatie- & Recruitmentmanager bij Frisse Blikken)