ORGANISATIES

Organisaties zijn gebaat bij geïnspireerde mensen. Managers worden enthousiast van gemotiveerde medewerkers. Medewerkers krijgen vertrouwen van managers die hun kwaliteiten herkennen en waarderen.
Door mijn jarenlange ervaring als HR-professional, leidinggevende en coach weet ik dat wanneer dit samenvalt, dit een enorme boost geeft voor ieder individu en de organisatie als geheel.

Flow
Met mijn bureau ondersteun ik organisaties, leidinggevenden en medewerkers om deze ‘flow’ op gang te brengen en vast te houden. Bijvoorbeeld bij in- , door- en uitstroom binnen een modern HR-beleid en eigenaarschap van individuele medewerkers.

Mijn aanbod voor organisaties:
> Outplacement
> Loopbaancoaching
> Sollicitatietraining
> Trainingen en workshops
> Schilderworkshop

Maatwerk
Het gedachtegoed uit de modules Loopbaancoaching, Sollicitatietraining of Individuele coaching kan in verschillende vormen voor uw organisatie worden ingezet. Bijvoorbeeld ter ondersteuning en/of stimulering van employability, mobiliteit en interne Talent Development programma’s. De workshops kunnen individueel, collectief, online, en in- of juist extern worden uitgevoerd.

Trainingen & Workshops
Naast deze modules ontwikkel ik voor organisaties ook Trainingen en workshops rondom: Solliciteren en Netwerken. Ook hier gaat het altijd om maatwerk; de programma’s komen in samenspraak met de opdrachtgever tot stand om zoveel mogelijk aan te sluiten bij de kernwaarden van uw organisatie.

Meer weten? Neem gerust contact op.