HEIDI LOGTENS

Wie ben ik
Ik ben Heidi Logtens, gediplomeerd en gecertificeerd loopbaancoach en o.a. lid van NOLOC, de beroepsvereniging voor loopbaan professionals. Ik heb mijn eigen bureau en werk voor organisaties en individuen.

Mijn eigen ervaring
Voordat ik mijn eigen bureau startte in 2010, heb ik ruim 15 jaar bij verschillende organisaties gewerkt als Recruiter, HR Business Partner, Learning & Development Consultant en Traineemanager. Daar heb ik verschillende ontwikkelprogramma’s op het gebied van instroom, doorgroei en talent ontworpen en geïmplementeerd. Juist het begeleiden van mensen in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling is wat mij iedere dag weer fascineert en motiveert.

Ik kan goed luisteren, maar weet ook de juiste vragen te stellen. Vaak moet je namelijk dieper gaan voordat je kunt achterhalen wat iemand echt beweegt en wat zijn of haar (verborgen) dromenidealen, kwaliteiten en talenten zijn. Het is belangrijk dat er vertrouwen bestaat. Want als je op basis van die wensen en talenten een andere weg wilt inslaan, betekent dit vaak dat je afscheid durft te nemen van vastgeroeste patronen, belemmerende overtuigingen of emotionele blokkades. Met mijn creativiteit, enthousiasme, eerlijkheid en de nodige dosis humor, wil ik jou graag stimuleren en motiveren om dit te bereiken.

Ervaringen
Wat anderen zeggen over Heidi Logtens Loopbaancoaching & Talent Development.


Heidi Logtens is Noloc erkend CMI Register loopbaancoach en in bezit van het STIR Keurmerk voor professioneel begeleider.