Vrouw & midcareer

Op zoek naar balans?
Je bent een vrouw, halverwege je loopbaan en hebt steeds meer moeite de juiste balans te vinden tussen je werk en je privéleven. Je hebt op beide vlakken veel bereikt.  Je houdt alle ballen in de lucht en je doet je best om de verschillende rollen te vervullen van collega, partner, moeder en vriendin. Je hebt een goede opleiding gevolgd, leerzame functies of projectrollen vervuld, interessante mensen ontmoet, relaties en eventueel kinderen gekregen, maar toch wringt er iets.

Maak jij al je keuzes met overtuiging?
Is de studiekeuze van 20 jaar geleden de juiste gebleken? Maak jij al je keuzes bewust of komen mensen en functies toevallig op je pad? In hoeverre vul jij je werk en leven in volgens je idealen en dromen? Sta jij bezield en vitaal in het leven? In mijn module Loopbaancoaching Vrouw & midcareer kan ik helpen om weer opnieuw bewuste keuzes te maken om je werk en leven in te vullen zoals dat op dit moment bij je past. We achterhalen wat zou moeten of kunnen veranderen om het evenwicht te hervinden.


“ Heidi Logtens geeft praktische adviezen, denkt mee en ziet snel de context van je situatie. Ze gaat recht op het doel af: welke baan past bij je en waar kun je die vinden. Vervolgens helpt ze concreet met hoe die ideale baan te vinden. Heidi is bovendien een prettige en sympathieke dame, die met zorg en aandacht met je omgaat.”
-Rosalie Klutt, Archivaris bij Stichting Het Utrechts Landschap 

> Lees nog meer ervaringen van anderen.