Loopbaancoaching

Loopbaancoaching voor professionals
Je bent aanbeland op een punt in jouw leven waar je niet meer tevreden bent met jouw loopbaan.
Er moet iets veranderen, maar wàt is niet duidelijk. Of je weet wel wat je wilt, maar niet waar of hoe je moet beginnen.

Inhoud module
In deze module gaan we bekijken wat jouw drijfveren, talenten en kwaliteiten zijn. En wat er zou kunnen of moeten veranderen om ervoor te zorgen dat jij weer het heft in eigen handen neemt. Het kan zijn dat jouw loopbaan een nieuwe wending neemt.  Het is ook mogelijk dat je de juiste koers al gevonden hebt, maar dat je de zaken in het vervolg anders gaat aanpakken. Centraal in de begeleiding staat het stimuleren van jouw zelfsturende vermogen, scherp krijgen van je kwaliteiten en actiegericht vormgeven van jouw eigen beroepswensen en drijfveren in het werk.

In 6 tot 8 sessies werken we aan:
Inventarisatie over de loopbaan: persoonlijke en beroepsmatige wensen en mogelijkheden.
• Vaststelling van het gewenste beroepsprofiel door middel van koersgesprekken.
Vormgeven en concreet maken van het gevonden loopbaanperspectief: opstellen van een actieplan, creëren van een toekomstgerichte houding en evaluatie.

De gesprekken duren meestal 1,5 tot 2 uur en vinden doorgaans éénmaal per twee weken plaats. Een loopbaanprogramma kan in circa 3-4 maanden afgerond zijn. Tussen de sessies door krijg je huiswerkopdrachten. Wil je meer weten? Neem gerust contact op.


“Ik heb Heidi leren kennen als een hele prettige loopbaancoach die met haar scherpe vragen snel weet door te dringen tot de kern. Daarnaast is ze zeer flexibel en is ze in staat om gelijk in te spelen op zaken die tijdens het coachingstraject naar boven komen. Heidi heeft mij erg geholpen om de juiste keuzes weer te maken.”
– Wendy Stedehouder, Head of Business Management and Support bij ABN AMRO Private Banking