Ervaringen

Wat anderen zeggen over Heidi Logtens Loopbaancoaching & Talent Development.

&
“Heidi is een fantastische coach. Ze combineert analytisch inzicht met een uitstekend gevoel voor de juiste aanpak. Met veel creativiteit, enthousiasme en plezier heeft ze me waardevolle inzichten gegeven in mijn persoonlijke ontwikkeling en loopbaan.”
– Elly Breedveld, Programmadirecteur bij Erasmus Centrum voor Zorgbestuur

&
” Voor de nieuwe functie van Coördinator Wetenschapsontwikkeling, kwam onze organisatie in contact met een talentvolle promovendus. Voor de promovendus een belangrijke stap in haar prille carrière – voor de organisatie een investering in een nieuwe functie. Heidi heeft op basis van de gevraagde competenties, kennis en vaardigheden de kandidaat gecoacht. Ook schreef zij een inwerkplan. Hierdoor kon de medewerker een vliegende start maken en had ik de juiste handvaten en inzichten om deze collega hierin goed te begeleiden.”
– Marc Petit, directeur Internationale Stichting Alzheimer Onderzoek

&
“Ik heb onlangs de module ‘OP KOERS!’ gevolgd bij Heidi Logtens. Ik ben heel enthousiast over de opzet van het programma. Voor mij was het een praktische benadering van coaching. Met name de goede feedback en kritische vragen die ik van Heidi kreeg, hebben mij geholpen om mijn stip op de horizon te bepalen. Ik beveel het programma van harte aan!
Agnes Van Dijk-Aarzen, Financial reporting manager en IFRS specialist.

&
“Heidi is een energieke enthousiaste persoonlijkheid, die op creatieve wijze doortastend weet te zijn. Haar werkstijl is erg to-the-point, met heldere taal en pragmatische aanpak. Dankzij haar flexibiliteit en oprechte belangstelling tevens een constructief sparringpartner voor loopbaankwesties in breedste zin van het woord. Kortom, een prettig mens om mee samen te werken en een leuk mens als mens!”
– Martine Nijstad, Interim Marketing Professional bij VODW

&
“Heidi heeft als Programma Manager bij onze afdeling Talent een nieuw traineeprogramma opgezet. Typerend voor Heidi heeft zij dit gedaan met creativiteit, een ‘can- do’ mentaliteit en veel enthousiasme.”
– Niels Schotanus HR Manager en Erika Nehmelman Talent manager ASR Nederland

&
“Ik heb de modules Loopbaancoaching en Sollicitatietraining (voorheen JobMarketing) gevolgd. Heidi heeft me in die maanden veel over mezelf geleerd, door steeds de juiste vragen te stellen, me te prikkelen en ook door af en toe kritisch te zijn. Niet alleen heb ik door Heidi nieuwe inzichten gekregen in mijn loopbaanperspectief, ook heb ik meer zelfkennis gekregen. Ik kan Heidi van harte aanbevelen!”
– Danielle Klinge, Office Manager

&
Heidi zet met een can-do mentaliteit mensen in beweging: zij combineert creativiteit en enthousiasme om zaken voor elkaar te krijgen in situaties die onmogelijk lijken.”
– Roger Dieteren, Manager traineeships, Fortis

&
“Gaandeweg kwam ik met één van mijn medewerkers tot het inzicht dat hij en de organisatie niet meer bij elkaar pasten. Ons ambities en wensen groeiden uit elkaar. Als goed werkgever wilden we hem graag faciliteren bij een succesvolle doorstart. We hebben toen Heidi ingeschakeld om hem te begeleiden naar een baan elders. Binnen drie maanden zat hij helemaal op z’n plek bij een andere organisatie.’’
– Paul Haighton, directeur SPANT! Bussum

&
“In het begin was het best even spannend, maar nu ik terugkijk ben ik zóóó blij dat ik de beslissing heb genomen een andere weg in te slaan. Mede dankzij de sollicitatiebegeleiding van Heidi is dit gerealiseerd!”
– André Bosma, Chef bij OSP Catering