Sollicitatietraining

Sollicitatietraining 
Als je goed weet wat je wilt, maar dat niet vindt in je huidige functie, is een logische volgende stap dat je op zoek gaat naar een nieuwe baan. Binnen deze module krijg je advies en begeleiding bij de sollicitaties en weet je aan het einde van het traject hoe jij ervoor kunt zorgen dat je de organisatie vindt die het best bij jou past.

In gemiddeld drie sessies werken we aan:
Personal branding: het aanscherpen van het beroepsprofiel, actualiseren van het CV en LinkedIn-profiel en het formuleren van je eigen Elevator Pitch en presentatie.
Externe oriëntatie: leren netwerken, stimuleren van actieve (externe) oriëntatie, en de inzet van Social Media.
Sollicitatiebegeleiding: gezamenlijk voorbereiden van netwerkgesprekken en oefenen van sollicitatiegesprekken. Na deze gesprekken zijn er altijd korte feedback-momenten.

Na deze sessies voelt solliciteren nooit meer als solliciteren. Vanuit een gelijkwaardige positie ga je netwerken om je loopbaandroom te vervullen.

Heb je vragen? Neem gerust contact met me op.


“Ik heb de modules Loopbaancoaching en Sollicitatietraining (voorheen Jobmarketing) gevolgd. Heidi heeft me in die maanden veel over mezelf geleerd, door steeds de juiste vragen te stellen, me te prikkelen en ook door af en toe kritisch te zijn. Niet alleen heb ik door Heidi nieuwe inzichten gekregen in mijn loopbaanperspectief, ook heb ik meer zelfkennis gekregen. Ik kan Heidi van harte aanbevelen!”
– Danielle Klinge,  Office Manager